Vegansk parmesanost

Vegansk parmesan

Är det sant? Går det att göra egen, vegansk parmesan? Absolut, och det är inte speciellt svårt heller! Allt du behöver är näringsjäst, cashewnötter och lite salt. Jag hittade detta recept på Happyhealthblog.com, som också har tagit den fina bilden.

Bjäst kan köpas på nätet här.

Vegansk parmesan
5 från 3 röster
Skriv ut

Vegansk parmesan

Tillagningstid 10 minuter
Total tid 10 minuter

Ingredienser

  • 2 dl cashewnötter
  • 1/2 dl näringsjäst till exempel Bjäst
  • 1-2 tsk salt gärna havssalt

Instruktioner

  1. Lägg ner alla ingredienser i en matberedare.
  2. Mixa lätt tills du är nöjd med konsistensen. Jag vill inte ha blandningen allt för mjölig, men det är en smaksak.
  3. Häll upp i en trevlig burk och förvara i skafferiet.

3 kommentarer

Lämna ett svar till Emil Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte.


*